Barend Vlasman

Advocaat & Mediator

Barend is geboren in Amsterdam waar hij ook in 1999 is beëdigd als advocaat en is toegetreden tot de Orde van Advocaten. In 2005 is hij opgeleid tot Mediator bij het MediationGilde. In zijn loopbaan heeft Barend ruime ervaring als advocaat en (intern) bedrijfsjurist. Sinds 2008 voert Barend zijn eigen kantoor als advocaat en mediator met de nadruk op arbeidsrecht, ontslagrecht, sociaal zekerheidsrecht, procesrecht, contractenrecht, commerciële samenwerkingsovereenkomsten, invorderingsprocedures en conflictbemiddeling.

De cliënten die Barend bijstaat variëren van natuurlijke personen (werknemers, consumenten, etc) tot ondernemers (van klein-, middelgroot, tot multinationals). Barend is met regelmaat betrokken bij contractonderhandelingen met internationale partijen die wereldwijd zijn gevestigd.

Naast de kantoorpraktijk is Barend verbonden aan de Rechtswinkel Bijlmermeer waar hij studenten begeleidt van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit die bij de rechtswinkel werken. Verder verzorgt Barend met enige regelmaat opleidingen en workshops voor cliënten en/of studenten én sinds begin 2021 is Barend verbonden aan Safely als deskundige in welke rol hij de veiligheidskundigen lesgeeft over de juridische kaders van veiligheid in de (arbeids)praktijk.

Barend houdt van praten, luisteren en uitleggen.

'Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen’

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Pascalweg 1                   Lorentzlaan 5
3208 KL Spijkenisse      3401 MX IJsselstein
Nederland                      Nederland
                                       

0181-507573                030-2006944 
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: