Martin Oudenes

Process Safety Integrity Advisor, Veiligheidskundige, Docent, fungeert binnen Safely als docent en examinator.

Reeds 28 jaar ervaring binnen de sectoren op- en overslag en petrochemie waaronder werkzaam bij diverse succesvolle turn-arounds met veiligheid en gedrag als een waarde.

Sinds januari 2019 een adviserende rol binnen organisaties in het veilig werken o.a. in besloten ruimten, openen van process equipment, low flash, energy isolation.

In mijn jaren die ik werkzaam ben in de petrochemie, ben ik diverse veiligheidskundige tegen gekomen. Er waren goede en minder goede veiligheidskundigen op de werkvloer. De minder goede noem ik de ‘vangrail’-veiligheidskundige en die zijn deterministisch. De betere veiligheidskundige denkt in oplossingen (probabilistisch) en dat zijn in mijn ogen de veiligheidskundigen die een medewerker daadwerkelijk helpt om veiliger te gaan werken.

Enthousiast overbrengen van mijn kennis en kunde naar een ieder die hiervoor open staat. 
Ik blijf mijzelf ontwikkelen en ben een doorzetter, dit breng ik over op de medewerkers in mijn naaste omgeving. Door mijn gedrevenheid zie ik Veiligheid niet als mijn werk, maar als een intrinsieke waarde van mijzelf. Dit is mijn kracht!

" Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Veiligheid start met Safely! " - Martin Oudenes

Martin Oudenes

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent een opleiding of training? Of bent u opzoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Wim Harte