Stefan Bunte

Eigenaar BAAT Veiligheid. Veiligheidskundige en Asbestdeskundige, fungeert voor Safely als docent en examinator.

Ruim 13 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven in de petrochemische industrie, eerst als Senior Process Technician en later als (Behavior Based-) Safety Advisor. Mijn gehele professionele carrière ben ik met veiligheid bezig op het hoogste niveau. Omdat ik veiligheid altijd al op nummer één heb staan, heb ik in 2016 de stap genomen om mij verder te specialiseren in de veiligheidskunde. Hiervoor heb ik eerst de opleiding MVK gevolgd en later de opleiding HVK. Ook ben ik Asbestdeskundige. (gecertificeerd DIA)

Ik kijk vanuit een pragmatisch oogpunt naar veiligheid. Risico’s zijn er altijd, we moeten hier op een bewuste manier mee om gaan en ervoor zorgen dat deze risico’s zo klein als mogelijk gemaakt worden, waarbij het nog wel werkbaar blijft. Daar zorg ik voor als veiligheidskundige. Dankzij mijn jarenlange ervaring ‘op de werkvloer’ ben ik in staat mee te denken en een op maat gemaakte oplossing te bieden welke zowel werkbaar als veilig uit te voeren is.

Krachtig in organiseren, coördineren, motiveren en kennisdelen. Ik help mensen en bedrijven op een enthousiaste manier om zich verder te ontwikkelen c.q. te verbeteren op het gebied van veiligheid.

” Wanneer we mensen intrinsiek weten te motiveren om veiliger te werken, gaan we van het handhaven naar het begeleiden van mensen “
– Stefan Bunte

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent een opleiding of training? Of bent u opzoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Wim Harte