Cynthia Bunte-van der Schoor

Community Manager, docent PSA MVK & HVK, intervisiecoach HVK .

Mijn functie binnen Safely is Community Manager.  Ik hou me bezig met alle (online) platforms en zorg ervoor dat we het familie gevoel van Safely uitdragen. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige. lifecoach, NLP Practitioner en vitaliteitscoach geef ik voor de MVK en HVK-opleiding de lessen over psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Bij de HVK-opleiding begeleidt ik ook de cursisten als intervisiecoach tijdens hun intervisietraject. In dit traject worden de cursisten begeleidt met het ontwikkelingen van de competenties van een HVK’er. Ik houd mij verder bezig met de maandelijkse nieuwsbrief, social media en ben ik betrokken bij ons online leerplatform.

Geduldig, zorgvuldig, vrolijk, houdt het overzicht, houdt heel erg van lijstjes, leergierig en nuchter. 

'Compare yourself to who you were yesterday, not to who someone else is today’.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Pascalweg 1                   Lorentzlaan 5
3208 KL Spijkenisse      3401 MX IJsselstein
Nederland                      Nederland
                                       

0181-507573                030-2006944 
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: