Cynthia Bunte-van der Schoor

Lifecoach, NLP Practitioner, Docent PSA MVK & HVK, Intervisiecoach HVK & Content Coördinator.

Voor de MVK en HVK-opleiding geef ik de les PSA, psychosociale arbeidsbelasting. Bij de HVK-opleiding begeleidt ik ook de cursisten als intervisiecoach tijdens hun intervisietraject. In dit traject worden de cursisten begeleidt met het ontwikkelingen van de competenties van een HVK’er. Naast deze activiteiten ben ik ook werkzaam bij Safely als content coördinator. Hiermee houd ik mij bezig met de maandelijkse nieuwsbrief, social media en ben ik betrokken bij de ontwikkeling van een online leerplatform.

Geduldig, zorgvuldig, vrolijk, houdt het overzicht, houdt heel erg van lijstjes, leergierig en nuchter.

'Compare yourself to who you were yesterday, not to who someone else is today’.

© 2021 Safely Group B.V.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze opleidingen en trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Edisonweg 2D
3208 KB Spijkenisse
Nederland

0181 - 50 75 73
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: