Safely Academy

Safely staat voor het bieden van deskundigheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Wij zorgen er voor dat uw personeel optimaal worden opgeleid om veilig te kunnen werken.

Ons volledige aanbod

Wij leiden mensen op vanuit onze passie voor veiligheid en gezondheid. Dit doen wij voor alle deskundigheidsniveaus en binnen alle lagen van de organisatie.

Preventie-medewerker (PM)

Safely biedt de tweedaagse cursus preventiemedewerker. Jij bent in staat om als vraagbaak / aanspreekpunt te fungeren binnen de organisatie als het gaat om Arbo-aspecten.


Operationele Veiligheidskunde (OVK®)

Safely biedt –  in samenwerking met Gelling Publishing en Training – de opleiding Operationele Veiligheidskunde (OVK®). Na het behalen van je OVK-diploma begrijp jij de ‘taal van de veiligheidskundigen’ en vertaalt dit bij de medewerkers naar meer veiligheidsbewustzijn.


Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

Na het behalen van je MVK-diploma ben je een belangrijke schakel tussen de werkvloer en het management. Jij zorgt voor het continu uitvoeren en verbeteren van het veiligheids-beleid binnen de eigen organisatie en/of bij een externe (project)organisatie.


Hogere Veiligheidskunde (HVK)

Safely biedt een praktijkgerichte HVK-opleiding conform de eisen van Hobéon SKO. In onze HVK-opleiding staan enkel specialisten vanuit de praktijk voor de klas die uitblinken in didactische vaardigheden en in hun vakgebied. Het centrale thema binnen onze HVK-opleiding is ‘the Human Factors in Occupational Safety‘.

© 2021 Safely Group B.V.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze opleidingen en trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Edisonweg 2D
3208 KB Spijkenisse
Nederland

0181 - 50 75 73
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: