Safely.nl 15web
Safely Academy

Wij bieden expertise op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu op een persoonlijke manier. Wij zorgen ervoor dat uw personeel optimaal is opgeleid om veilig te werken!

Inschrijven informatieavond

Spijkenisse: 1e dinsdag van de maand 19.00u - 21.00u
IJsselstein: 3e donderdag van de maand 19.00u - 21.00u

Startdata opleidingen

Ons volledige aanbod

Wij leiden mensen op vanuit onze passie voor veiligheid en gezondheid. Dit doen wij voor alle deskundigheidsniveaus en binnen alle lagen van de organisatie.

Preventie-medewerker (PM)

Safely biedt de tweedaagse cursus preventiemedewerker. Jij bent in staat om als vraagbaak / aanspreekpunt te fungeren binnen de organisatie als het gaat om Arbo-aspecten.


Basis Veiligheidskunde (BVK)

Safely biedt de opleiding Basis Veiligheidskunde (BVK).
Na het behalen van je BVK-diploma begrijp jij de ‘taal van de veiligheidskundigen’ en vertaal je dit bij de medewerkers naar meer veiligheidsbewustzijn.
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

Na het behalen van je MVK-diploma ben je een belangrijke schakel tussen de werkvloer en het management. Jij zorgt voor het continu uitvoeren en verbeteren van het veiligheids-beleid binnen de eigen organisatie en/of bij een externe (project)organisatie.


Hogere Veiligheidskunde (HVK)

Safely biedt een praktijkgerichte HVK-opleiding conform de eisen van Hobéon SKO. In onze HVK-opleiding staan enkel specialisten vanuit de praktijk voor de klas die uitblinken in didactische vaardigheden en in hun vakgebied. Het centrale thema binnen onze HVK-opleiding is ‘the Human Factors in Occupational Safety‘.

Neem contact met mij op

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Pascalweg 1                   Lorentzlaan 5
3208 KL Spijkenisse      3401 MX IJsselstein
Nederland                      Nederland
                                       

0181-507573                030-2006944 
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: