Edwin Korver

Hogere Veiligheidskundige, Docent MVK & HVK, Scriptiebegeleider, Hoofddocent HVK.

Binnen Safely ben ik één van de deskundigen en verzorg ik de lessen die te maken hebben met Risico- Inventarisatie & Evaluatie.

Daarnaast heb ik inmiddels ook een paar cursisten van de MVK mogen begeleiden tijdens hun scriptietraject. Een dankbare taak, want de interactie met kennisdragers is super leerzaam voor beide partijen.

Ook ben ik een hoofddocent voor de HVK; een super leuke en dankbare rol binnen Safely.

Naast de rol als deskundige bij Safely ben ik in dienst als Hogere Veiligheidskundige bij STAR en ben ik gedetacheerd bij een groot petrochemisch bedrijf in de Botlek.

Door mijn vooropleiding (hogere laboratorium opleiding) ben ik vroeg in aanraking gekomen met normen en diverse vormen van veiligheid. En dit heb ik middels veel werkervaring, bijscholing en een gezonde nieuwsgierigheid weten uit te bouwen tot mijn expertise.

Mijn doel als deskundige binnen Safely is om kennis te delen, en op die wijze een veiligere werkomgeving voor werknemers te creëren. Maar niet alleen het doel is belangrijk, ook de te bewandelen route is waardevol. Met elkaar een netwerk vormen waarin kennis en kunde wordt gedeeld geeft nog meer voldoening dan alle kennis in eigen beheer hebben en houden.

Daarnaast heb ik tijdens, en na het behalen van mijn HVK veel interesse gekregen in het ‘menselijk gedrag’. Een onderschat element dat bijdraagt aan diverse dimensies van veiligheid, en waar nog veel over te leren valt.

Ik voel me dan ook bevoorrecht om te kunnen zeggen dat mijn sociale vaardigheden goed ontwikkeld zijn en dat ik mensen en situaties goed kan aanvoelen.

‘De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.’

 

© 2021 Safely Group B.V.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze opleidingen en trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Edisonweg 2D
3208 KB Spijkenisse
Nederland

0181 - 50 75 73
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: