Edwin van Hal

Veiligheidskundige ZZP, Docent HVK.

Sinds 14 juli 2021 geef ik les in de vakken geluid, trillingen, gasmeten en klimaat aan de aankomende HVK’ers van Safely. Als veiligheidskundige met een brandweerachtergrond van bijna 20 jaar kan ik veel over de praktijk vertellen, met de gedachte dit te vertalen naar de huidige wet- en regelgeving. In mijn privéleven kijk ik graag naar het darten en Formule 1.

Ik ben getrouwd, en trotse vader van 3 kinderen, en 3 kleinkinderen.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden begeleid ik ondernemingen die VCA gecertificeerd willen worden, schrijf ik ontruimingsplannen en voer met enige regelmaat een RI&E uit.

Wilskracht, eerlijk, communicatie vaardig, helikopter view, hoofdzaken en bijzaken gescheiden houden.

'Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen’

© 2021 Safely Group B.V.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze opleidingen en trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Edisonweg 2D
3208 KB Spijkenisse
Nederland

0181 - 50 75 73
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: