Frans van der Pol

Safely Consultant, HSE Officer

Als Safely Consultant kom je overal. Ik ben nu bijvoorbeeld HSE Officer op een project in de waterbouw en hierna kom ik weer heel ergens anders! Zodoende vloeit alle kennis en ervaring bij mij binnen, zodat ik op een later stadium op elk vlak inzetbaar ben.

Mijn doel in de veiligheid is het verbinden van werkvloer met het management, een uniforme stem vormen zodat deze concreet overgebracht kan worden naar het management, een gezellige informele sfeer creeëren en zodoende het “politiemannetjes” beeld te verminderen.

Naast veiligheid heb ik mijn passie gevonden in de muziek en houd ik van een lekker stuk vlees op de barbeque!

Mijn sterke punten zijn; Communicatief | Toegankelijk | Leergierig | Innovatief.

‘De storm waait woorden, de rust beheerst zinnen’

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Pascalweg 1                   Lorentzlaan 5
3208 KL Spijkenisse      3401 MX IJsselstein
Nederland                      Nederland
                                       

0181-507573                030-2006944 
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: