Hans van Maanen

Sr. Business Manager HBS

Mijn naam is Hans van Maanen en ik ben HBS Senior Business manager. Een ongelooflijk leuke baan bij een geweldig leuk nieuw bedrijf. Daar word je blij van.  Maar wie is Hans nu echt?

Een gezinsman.
Familie is voor mij heel belangrijk, mijn vrouw Simone en mijn dochter Lizan zijn mijn beste maatjes, maar zij zijn ook mijn ijkpunt en soms ook spiegel (met name mijn dochter kan mij soms die spiegel haarfijn voorhouden ;-)).

Een (zee)zeiler.
Mijn huidige zeilboot heb ik, samen met mijn gezin en anderen, in 2009 vanuit Portimão (Portugal) naar Nederland gezeild. Op zo’n zeilboot en met een grotere trip heb je te maken met alle elementen die het dagelijkse werk ook zo interessant maken: plezier, teamwork, effectieve communicatie, leiderschap (en overdracht daarvan), kennis, kunde, techniek en reële gevaren beheersen tot een acceptabel niveau. En al die elementen komen dan samen in een prachtige en inspirerende omgeving.

Een voormalig Petro-Chemie man.
Na mijn start als 2e officier bij de koopvaardij, ben ik gestart bij ExxonMobil als loading master. In mijn jaren bij ExxonMobil heb ik verschillende leidinggevende posities gehad, binnen Process, HSE en zeer grote onderhoud stops. Daarnaast heb ik diverse assignments gehad.

Sinds 2013 was ik de teamleider voor de implementatie van een destijds nieuw en omvattend gedragssysteem (LPS) voor de sites in Rotterdam. Vanuit die rol heb ik mij verdiept in veiligheid (HVK), psychologie, leiderschap en Human Performance (leuk om samen over te praten bij een bakje koffie). Enkele andere trefwoorden zijn lead investigator for High Potential/Consequence incidents, internationaal assessor mbt gedragssystemen, docent.

Ik heb heel veel zin om jullie te leren kennen en ik kijk enorm uit naar een geweldige, mooie en vooral ook leuke tijd samen, tot snel!

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Edisonweg 2D
3208 KB Spijkenisse
Nederland

0181 - 50 75 73
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: