Jack Staak

Senior Consultant

Mijn naam is Jack Staak en werk sinds 1 maart als Safely Consultant. Het is nog maar een korte periode maar het voelt nu al alsof ik hier thuis hoor. Het was enorm leuk om velen van jullie te ontmoeten op locatie Spijkenisse en daar een warm welkom te ontvangen. Kort over mij:

Mijn allereerste “echte” baan was matroos bij de Koninklijke Marine en later werd ik officier bij de Koninklijke Luchtmacht. Na de militaire academie te hebben voltooid en enkele jaren als basis officier te hebben gediend, liet ik defensie achter me om de burgerwereld te gaan verkennen.

Ik ging werken bij een offshore bedrijf als control room/radio operator – hier kwam ik voor het eerst in aanraking met EHS (Environment, Health & Safety). Ik had tot op dat moment geen idee dat dit vak bestond en, wauw, ik voelde gelijk een klik. Dit vak past bij mijn karakter: bewust, beschermend, mensgericht, rationeel en vakkundig. De EHS Managers die ik ontmoette hield ik dichtbij, ik probeerde van hen te leren en pakte zelfstandig EHS werkzaamheden op, waaronder veiligheidsrapporten, incidentonderzoek, milieubewaking en optimalisatie van de calamiteitenplannen.

Gepassioneerd besloot ik op eigen kosten NEBOSH Certificate te doen en kort daarna mocht ik aan de slag als QHSE Officer op Microsoft Datacenters NL. Daar ontwikkelde ik eigenhandig de lokale EHS systemen en kreeg vier keer ongevraagd promotie. Na ook mijn NEBOSH Diploma te hebben behaald, had ik mezelf opgewerkt tot 1 van de managers die de MS datacenters van heel Nederland mocht overzien.

Ik ben hier om het grotere verschil te maken en de mooie Safely filosofie verder de wereld in de helpen.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Pascalweg 1                   Lorentzlaan 5
3208 KL Spijkenisse      3401 MX IJsselstein
Nederland                      Nederland
                                       

0181-507573                030-2006944 
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: