Mariette Visser

Customer Relations Manager

Sinds 1 juni ben ik werkzaam bij Safely als secretarieel ondersteuner op de afdeling Consultancy. Omdat ik oud-Exxon ben en wat collega’s hiervan ken, heb ik mijn baan als projectcoördinator in de hoogspanning meteen opgezegd, om me hier aan te sluiten bij deze geweldige groep mensen, met een ambitieus doel voor ogen. Ik hou van uitdagingen! Mijn werkervaring ligt 20 jaar in het regelen van zakenreizen voor oa. Ministerie van VROM met grote delegaties en Unilever. 

Mijn hartje gaat sneller kloppen, als ik mag regelen en organiseren en dat trekt mij aan in mijn job hier. Van veiligheid heb ik bij Exxon wel het nodige meegekregen. Ik vond het eerst wat overdreven, maar al gauw besefte ik de noodzaak ervan.  

Privé ben ik graag op reis, ik heb een vrij groot wensenlijstje nog. Tennissen, wandelen, fietsen en skaten doe ik vaak in de mooie omgeving waar ik woon met strand, bossen en duinen. Ik hou van weekendjes weg, terrasjes (om mensen te kijken :-)), koken, muziek en quality time met mijn kids, vriend en familie.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Pascalweg 1                   Lorentzlaan 5
3208 KL Spijkenisse      3401 MX IJsselstein
Nederland                      Nederland
                                       

0181-507573                030-2006944 
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: