Robin van Luipen

Senior Business Manager Consultancy

Mijn naam is Robin van Luipen en sinds december werk ik als senior business manager bij Safely Consultancy B.V. Ik ben geboren en getogen nabij Rotterdam en een echte Rotterdammer na jaren in 010 te hebben gewoond.

Van oorsprong ben ik arts, waar ik mijn passie heb gevonden in het helpen van mensen. Daarnaast, ben ik ondernemer geweest, heb ik in de IT-gewerkt, een MBA gehaald, als bedrijfskundig consultant gewerkt en studeer ik psychologie. Overal zie ik mogelijkheden voor synergie van kennis- en vakgebieden.

Via Stefan Bunte heb ik Safely leren kennen en ben ik in aanraking gekomen met veiligheidskundig werk. Ik herken hierin vele zaken uit mijn eerdere werk en opleidingen. Met name het preventieve karakter, dat uitgaat van het menselijk denken en handelen, spreekt mij erg aan.

Ik kijk er naar uit veel van deze sector en alle gedreven professionals te leren, in de hoop veel van mijn kennis te kunnen delen.

Iedereen is welkom voor de koffie, zolang er tijd en koffie is!

Ik hecht grote waarde aan openheid en eerlijkheid in zaken doen; bureaucratie en onnodige vertragingen zijn dan ook mijn grote allergieën.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Pascalweg 1                   Lorentzlaan 5
3208 KL Spijkenisse      3401 MX IJsselstein
Nederland                      Nederland
                                       

0181-507573                030-2006944 
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: