Stefan Bunte

CEO Safely Group

Mijn gehele professionele carrière ben ik met veiligheid bezig op het hoogste niveau.  Daarnaast ben ik enorm geïnteresseerd in het gedrag van de mens. 

 Ik kijk vanuit een pragmatisch oogpunt naar veiligheid. Risico’s zijn er altijd, we moeten hier op een bewuste manier mee om gaan en ervoor zorgen dat deze risico’s zo klein als mogelijk gemaakt worden, waarbij het nog wel werkbaar blijft. Daar zorg ik voor als veiligheidskundige. Dankzij mijn jarenlange ervaring ‘op de werkvloer’ ben ik in staat mee te denken en een op maat gemaakte oplossing te bieden welke zowel werkbaar als veilig uit te voeren is.

Krachtig in organiseren, coördineren, motiveren en kennisdelen. Ik help mensen en bedrijven op een enthousiaste manier om zich verder te ontwikkelen c.q. te verbeteren op het gebied van veiligheid.

 Wanneer we mensen intrinsiek weten te motiveren om veiliger te werken, gaan we van het handhaven naar het begeleiden van mensen’

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact

Pascalweg 1                   Lorentzlaan 5
3208 KL Spijkenisse      3401 MX IJsselstein
Nederland                      Nederland
                                       

0181-507573                030-2006944 
info@safely.nl

Chat met ons via Whatsapp: